Waarom moet ik € 4,95 verzendkosten betalen en is het niet gratis?

Eigenlijke heel simpel, de kosten die gemaakt worden voor het verzenden (de vervoerders versturen helaas niet gratis), moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste shops berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen - zoals meestal gebeurt bij andere webwinkels.

Dit vinden wij echter oneerlijk omdat op deze manier de klanten die meerdere artikelen bestellen dus gestraft worden doordat er aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend.

De webwinkels die dus geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het door heeft op de 'geen verzendkosten'.........
Wij houden de kosten liever open en eerlijk!

Met welke bezorgdienst wordt mijn pakketje bezorgd?

Wij werken samen met GoParcel ( Dhl), deze bezorgen de meeste brievenbuspakketjes die voor 23:00 uur besteld zijn. Postnl bezorgd de grotere pakketten of wanneer u het af wilt halen op een afhaalpunt.

Ik wil iets retour sturen, hoe doe ik dat?

Uiteraard kunt u ruilen of retourneren, de retourkosten zijn helaas wel voor uzelf, daar wij te klein zijn om, de retourkosten voor onze rekening te nemen. Ruilen is gratis. U kunt heel gemakkelijk uw retour aanmelden op deze pagina -> Retour aanmelden

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Levertijd is momenteel ca 2 à 3 werkdagen. Reden voor de iets langere levertijd is dat ik in de opstartfase van de webwinkel zit en hiernaast voorlopig nog een fulltime baan heb. Ik doe mijn uiterste best om de bestellingen dagelijks te verzenden echter zal dit niet altijd mogelijk zijn. Tevens kan het rond de feestdagen langer duren i.v.m. drukte bij de verzendbedrijven.

Wanneer krijg ik een reactie op mijn retour gestuurde artikelen?

Retouren worden binnen 14 werkdagen verwerkt na ontvangst van uw pakketje.

Waar komt mijn bestelling vandaan?

Uw bestelling komt gewoon uit Nederland en niet via een andere leverancier of Dropshipping. Wij leveren alles uit eigen voorraad.

© 2016 - 2024 ByJou.nl | Tasjes, sieraden & Modeaccessoires | sitemap | rss