Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. De meeste bestellingen die vóór 23.00 uur op werkdagen worden gedaan, worden binnen 24 uur bezorgd. Sommige producten kunnen 1 dag vertraging opleveren op dit moment, dit omdat wij nog aan het verhuizen zijn met ons magazijn. 

*Op Vrijdag geldt: vóór 23.00 uur besteld is nog op Zaterdag in huis. Bestellingen ná 17.00 uur gedaan, worden op Maandag of Dinsdag bezorgd.

*Al onze artikelen worden uit eigen voorraad geleverd en vanuit nederland verzonden. Geen Dropshipping dus......

Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Ook zijn wij tevens afhankelijk van de pakketdienst, waar uw pakket mee bezorgd wordt. Door omstandigheden kan ook bij de pakketdienst vertraging oplopen, houdt daarom uw track & trace in de gaten, zodat u kunt zien, wanneer uw bestelling bezorgd wordt.

* Bestellingen binnen Nederland worden standaard verzonden met track & trace voor een kleine bijdrage van € 4,95. Bestelling boven de € 40,- worden gratis verzonden. Kiest u voor afleveren op een Postnl afhaallocatie of voor bezorgen op afspraak, dan vragen wij daar een kleine extra bijdrage voor.

* Bestelling naar Belgie (€ 5,95)en Duitsland (€ 7,95) worden standaard met Track & Trace verzonden.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Postnl en/of DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 22:00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment en tijdstip van aflevering niet altijd garanderen. Tevens zijn wij niet aanprakelijk wanneer de bezorgdienst vertraging heeft in het afleveren.

* Wanneer u uw pakket niet of niet tijdig afhaalt bij een servicepunt en het pakket komt retour naar ons, zullen wij deze kosten bij u in rekening brengen.

* Alles wordt bij ons uit eigen voorraad verzonden en niet vanuit een leverancier vandaan. (Geen Dropshipping)

 

​Voor eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur bereikbaar.

 

 

 

© 2016 - 2022 ByJou.nl | Happy Socks, Tasjes & Modeaccessoires | sitemap | rss

Met kortingscode -> DEAL