XPooos Essential Bamboo Sokken Bordeaux 77004 39-42

Artikelnummer: 8719534053810
Artikel 4 van 6
€ 10,95 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Bamboo sokken van XPooos zijn niet alleen een heerlijk zacht comfort voor je voeten, ze dragen ook nog eens bij aan de gezondheid. Door bamboo sokken te dragen, helpt het je huid ademen en zijn deze sokken ook uitermate geschikt voor diabetes patiënten omdat ze zorgen voor een goede doorbloeding. Bamboo sokken houden je voeten frisser, droger en koeler dan katoenen sokken. Daarnaast voeren bamboo sokken transpiratievocht sneller af waardoor de sokken langer droog blijven (dus beter tegen zweetvoeten). Tevens ventileert het bamboo beter dan katoen waardoor deze sokken langer fris blijven ruiken en biedt het een uitstekende warmte regeling. Bij koeler weer houdt het je voeten warmer en bij warmer weer juist koeler. Tevens hebben de bamboo sokken van XPooos geen knellend boord omdat de comfortband extra breed is en uitermate fijn gestikt. Een andere bijkomstigheid is dat de productie van Bamboo vele malen duurzamer is dan de productie van bijvoorbeeld katoen.

Ook zijn de Bamboo sokken van XPooos handgeketteld waardoor er geen naden in de sokken zitten. Ook hebben de sokken een verstevigde teen en hielzone.

De Bamboo XPooos sokken zijn gemaakt van: 70% Bamboo, 28% Polyamide en 2% Elastaan

Kleur: Bordeaux, aan de zijkant heeft deze sok een lichtgrijs randje met fijne glitters en aan de bovenzijden van het boord een heel subtiel klein randje okergeel.

© 2016 - 2024 ByJou.nl | Tasjes, sieraden & Modeaccessoires | sitemap | rss